Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Τηλεδιασκέψεις με τους φοιτητές

Έχουμε προγραμματίσει δύο τηλεδιασκέψεις με την παρουσία των φοιτητών για να υπάρξει επικοινωνία και διάχυση των μέχρι τώρα «προϊόντων» της Σκυταλοδρομίας.
Οι τελικές ημερομηνίες είναι η Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και η Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:00 και στις 18:00 μ.μ. αντίστοιχα (αναφέρονται ώρες Ελλάδας).
Η επικοινωνία θα γίνει σε ομάδες προκειμένου να υπάρξει περισσότερος χρόνος για συνομιλία και για να μειωθούν τυχόν πιθανότητες τεχνολογικών σφαλμάτων. Για τη διαμόρφωση των ομάδων, έχουμε δημιουργήσει μια δήλωση προτίμησης στον παρακάτω σύνδεσμο:

Παρακαλούμε όπως τη συμπληρώσετε μέχρι τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 προκειμένου να οργανώσουμε τις τηλεδιασκέψεις. Μην παραλείψετε να συμπληρώσετε το όνομα (είτε το δικό σας είτε του Πανεπιστημίου). Σε περίπτωση που οι συγκεκριμένες ημερομηνίες δεν σας εξυπηρετούν επ’ ουδενί λόγο, δηλώστε το στην ίδια φόρμα πατώντας το κουμπί CANNOT MAKE IT. Ανάλογα με το πλήθος όσων δεν μπορούν να συμμετάσχουν στις ήδη προγραμματισμένες τηλεδιασκέψεις, θα ληφθεί σχετική μέριμνα.


Στη συνέχεια, θα σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα των προτιμήσεων, για τους συμμετέχοντες σε κάθε ημέρα τηλεδιάσκεψης καθώς και την ηλεκτρονική πλατφόρμα η οποία θα χρησιμοποιηθεί για την ψηφιακή επικοινωνία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείτε να προσθέσετε το σχόλιο σας. Προσέχουμε τα σχόλια μας να τηρούν τον κώδικα δεοντολογίας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.